Jislumerdyk 0ong.

9111 HC, Burdaard

Kenmerken

Locatie:
Jislumerdyk 0ong.
Plaats:
9111 HC, Burdaard
Prijs:
€ 26.410
Bouwjaar:
Type:
Bouwgrond
Status:
In verkoop
Woonoppervlakte:
m2
Perceeloppervlakte:
6622 m2
Inhoud:
m2
Kamers:
Slaapkamers:

Omschrijving

Namens opdrachtgever bieden wij aan diverse vrije sector bouwkavels, gunstig gelegen in het groeiende watersportdorp Burdaard. Kavels van diverse afmetingen, waarvan een aantal is gelegen aan open vaarwater. Tevens zijn er nog een aantal 2 onder 1 kap bouwkavels beschikbaar.

Burdaard is een dorp in het zuiden van de gemeente Ferwerderadiel, met ca.1.150 inwoners. De Dokkumer Ee verbindt Burdaard via open bruggen met Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese merengebied. In de zomermaanden passeren rond de 12.000 schepen Burdaard die ook kunnen overnachten in de passantenhaven met minicamping. Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het dorp heeft vele voorzieningen. Zo is er een basisschool en een kinderdagverblijf, een snackbar, een café-restaurant met hotelkamers, diverse winkels, een museum en nog veel meer. Het dorp heeft ook een eigen huisarts met een apotheek. Er is een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland. De molen wordt nog dagelijks gebruikt en ook de naastgelegen houtzagerij is regelmatig in werking.

Een herstructureringsplan van het dorp Burdaard, welke inmiddels bijna zijn voltooiing heeft bereikt, heeft het dorp een belangrijke impuls gegeven op het gebied van de leefbaarheid, lokale economie en het voorzieningenniveau. Nieuwe huurwoningen en starterswoningen, een nieuwe basisschool, een multifunctioneel centrum met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, uitbreiding van de haven met camping, een recreatiepark met woningen aan het water, enz. Kortom, een dorp om u tijdens al uw levensfasen thuis te voelen.

Leeuwarden ligt op ca. 17 km, u bent in 25 autominuten in het centrum van Leeuwarden, en Dokkum op ca. 9 km. Groningen bereikt u in ca. 50 autominuten en Drachten in ca. 30 minuten. Werelderfgoed De Waddenzee ligt hemelsbreed op ca. 8 km en de veerboot naar Ameland op ca. 15 km.

Bijzonderheden

De volgende kavelnummers zijn beschikbaar:
Kavel 1, grootte ca. 844 m², prijs € 122.000,- incl BTW (t.b.v. vrijstaand)
Kavel 3, VERKOCHT
Kavel 4, VERKOCHT
Kavel 5, grootte ca. 426 m², prijs € 58.500,- incl BTW (t.b.v. vrijstaand)
Kavel 6, VERKOCHT
Kavel 7, grootte ca. 985 m², prijs € 119.500,- incl BTW (t.b.v. vrijstaand)
Kavel 8, grootte ca. 678 m², prijs € 82.000,- incl BTW (t.b.v. vrijstaand)

Kavel 13, VERKOCHT

De kavels zijn V.O.N., de overdrachtskosten bouwgrond enz. bij de notaris zijn voor rekening van de verkoper.

Kavels 1 t/m 6 liggen aan open vaarwater met aansluiting op de Dokkumer Ee en hebben een eigen aanlegmogelijkheid voor een boot. Kavelzijde nieuwe gracht is voorzien van een onderhoudsarme stortsteen walbeschoeiing. Aan te leggen toegangsweg naar kavels 1 en 3 door verkoper, komt (gratis) in eigendom van de kopers van deze kavels.

Kavels 7 t/m 13 worden bouwrijp opgeleverd.
Een optie op een kavel is 6 weken geldig en kost € 500,00 incl. btw. Indien men vervolgens de kavel koopt, wordt deze € 500,00 weer in mindering gebracht op de totale koopsom.

Kaart