Jislumerdyk 16

9111 HC, Burdaard

Kenmerken

Locatie:
Jislumerdyk 16
Plaats:
9111 HC, Burdaard
Prijs:
€ 229.950
Bouwjaar:
2019
Type:
Twee-onder-één-kap
Status:
In verkoop
Woonoppervlakte:
110 m2
Perceeloppervlakte:
350 m2
Inhoud:
417 m2
Kamers:
4
Slaapkamers:
3

Omschrijving

UNIEKE KANS, NOG TWEE STUKS BESCHIKBAAR nr.11 en 12

Halfvrijstaande NOM (nul op meter) woningen aan de Jislumerdyk te Burdaard.
Nabij de voormalige sportvelden van Burdaard vindt dit jaar nieuwbouw plaats. Een unieke kans om uw droomhuis te bouwen op een speciale ruime bouwkavel (vanaf 350m²) Hier ervaar je rust, ruimte en de mooie blauwe luchten, terwijl vele voorzieningen zoals school, zwembad, MFC en winkels binnen handbereik zijn.

De royale woningen kenmerken zich door de architectuur wat prima in de dorpsbebouwing van Burdaard past. De buitenmuren worden opgetrokken in een roodachtige/donkere baksteen en het dak wordt bedekt met een donkere gebakken pan. De woningen zijn onderhoudsarm (geen schilderwerk a/d buitenzijde)
Deze woningen zijn slim ingedeeld. Kenmerkend zijn de royale woonkamer en keuken. Op de begane grond bevindt zich verder de entree met toilet en trap naar de verdieping en inpandige berging. Aangebouwde garage, carport of slaapkamer beneden is optioneel. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en een ruime badkamer. De vliering is bereikbaar d.m.v. een vlizo trap.
De woningen zijn gasloos, zeer goed geïsoleerd en worden verwarmd d.m.v. een warmtepomp waarvoor elektriciteit nodig is. Per woning komen er maar liefst 21 zonnepanelen op het dak zodat bijna alle benodigde elektra zelf opgewekt wordt. Uw maandelijks woonlasten zijn hierdoor erg laag.

Verkoopprijs incl bouwgrond vanaf € 229.950,00 v.o.n.

Heeft u interesse? Vraag dan de uitvoerige technische omschrijving aan.

Burdaard is een dorp in het zuiden van de gemeente Ferwerderadiel, met ca.1.150 inwoners. De Dokkumer Ee verbindt Burdaard via open bruggen met Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese merengebied. In de zomermaanden passeren rond de 12.000 schepen Burdaard die ook kunnen overnachten in de passantenhaven met minicamping. Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het dorp heeft vele voorzieningen. Zo is er een basisschool en een kinderdagverblijf, een snackbar, een café-restaurant met hotelkamers, diverse winkels, een museum en nog veel meer. Het dorp heeft ook een eigen huisarts met een apotheek. Er is een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland. De molen wordt nog dagelijks gebruikt en ook de naastgelegen houtzagerij is regelmatig in werking.

Een herstructureringsplan van het dorp Burdaard, welke inmiddels bijna zijn voltooiing heeft bereikt, heeft het dorp een belangrijke impuls gegeven op het gebied van de leefbaarheid, lokale economie en het voorzieningenniveau. Nieuwe huurwoningen en starterswoningen, een nieuwe basisschool, een multifunctioneel centrum met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, uitbreiding van de haven met camping, een recreatiepark met woningen aan het water, enz. Kortom, een dorp om u tijdens al uw levensfasen thuis te voelen.

Leeuwarden ligt op ca. 17 km, u bent in 25 autominuten in het centrum van Leeuwarden, en Dokkum op ca. 9 km. Groningen bereikt u in ca. 50 autominuten en Drachten in ca. 30 minuten. Werelderfgoed De Waddenzee ligt hemelsbreed op ca. 8 km en de veerboot naar Ameland op ca. 15 km.

Kaart