Van Harenstraat 59

9076 BT, Sint Annaparochie

Kenmerken

Locatie:
Van Harenstraat 59
Plaats:
9076 BT, Sint Annaparochie
Prijs:
€ 299.000
Bouwjaar:
1910
Type:
Vrijstaand
Status:
In verkoop
Woonoppervlakte:
168 m2
Perceeloppervlakte:
502 m2
Inhoud:
630 m2
Kamers:
9
Slaapkamers:
5

Omschrijving

Uniek gelegen nabij het centrum van Sint Annaparochie staat deze zeer goed onderhouden en met veel zorg uitgebouwde, vrijstaande woning. De combinatie van authentieke details als gebrandschilderd glas en een moderne uitbouw met slaapkamer en badkamer aan de achterzijde maken deze woning tot een zeer fraai geheel. Door de lei-lindes in de achtertuin wordt er voor voldoende privacy in de achtertuin gezorgd.

Begane grond

Voorentree, hal met meterkast en toegang tot dubbele woonkamer (gescheiden door fraaie suitedeuren), doorloop naar fraaie keuken met spoel-eiland en divers inbouwapparatuur, toegang tot hal met trapopgang, bijkeuken met C.v.-ketel en aansluitingen voor witgoed, halletje met achterdeur, toilet en toegang tot riante slaapkamer met eigen badkamer (v.v. douche, toilet en bad-meubel). Achter de badkamer is nog een berging.
Vrijstaand achter op het perceel staat een zeer ruime garage/berging met zolderruimte welke tevens toegankelijk is vanaf de achtergelegen Grietmansstraat.

Eerste verdieping

Via de bordestrap is de ruime verdieping bereikbaar met 3 ruime slaapkamers, een werkkamer, berging en badkamer met ligbad, dubbel bad-meubel en toilet. Door de dakkapel en de vele dakramen is er veel lichtinval op de verdieping.

Tuin

De markante Leilindes aan de voorzijde van de woning geven het aanzicht echt een klassieke uitstraling en zorgen voor een natuurlijke zonwering. De ruime achtertuin met diverse terrassen is keurig aangelegd en biedt in ieder jaargetijde voldoende plek om van de zon te genieten.

Bijzonderheden

* Zeer goed gerenoveerde woning met behoud van authentieke details
* Modern aangebouwde slaapkamer aan achterzijde voorzien van grote glaspui en terrasdeuren
* Zowel beneden als op de verdieping een fraaie badkamer
* Moderne keuken met spoeleiland en divers inbouwapparatuur (stoomoven, vaatwasser, 2 koelkasten en 4-pits gaskookplaat)
* Begane grondvloer deels voorzien van vloerverwarming
* Grote dubbele garage met verdieping
* C.V.-ketel Bosch HR combiketel 2010 (eigendom)

Kaart