Monnikebildtdijk 20 - Verkocht

9078 VE, Oudebildtzijl

Kenmerken

Locatie:
Monnikebildtdijk 20
Plaats:
9078 VE, Oudebildtzijl
Prijs:
€ 225.000
Bouwjaar:
1934
Type:
Vrijstaand
Status:
Verkocht
Woonoppervlakte:
128 m2
Perceeloppervlakte:
374 m2
Inhoud:
775 m2
Kamers:
5
Slaapkamers:
3

Omschrijving

Vrijdag 22 november van 15:30 tot 17:00 uur nodigen wij u uit om deze woning vrijblijvend te komen bekijken, neem gerust een kijkje en laat u verrassen door deze mooie woning met grote inpandige garage !!

In een rustige buurt onderaan de oude zeedijk staat deze mooie zeer goed onderhouden vrijstaande woonboerderij met 3 slaapkamers en grote garage/schuur.

Begane grond

Zijentree, entree met trapopgang en toegang tot twee woonkamers aan de voorzijde, vanuit de entree via afstapje is de grote hal bereikbaar wat de centrale toegang is tot meerdere vertrekken waaronder: 1. ruime bijkeuken (voormalige keuken) met wasbakken en ruimte voor wasmachine en droger en toegang tot kelder, 2. Badkamer, 3. Toilet, 4. Berging, 5. Slaapkamer, 6. Woonkeuken met lichte hoekopstelling met inbouwapparatuur, 7. Grote garage/schuur met vaste trap naar zolder van de garage.


Eerste verdieping

Vaste trap naar overloop met toegang tot 2 slaapkamers, via vlizo trap is de zolder bereikbaaar.

Bijzonderheden

• Slaapkamer en badkamer op de benedenverdieping wat deze woning levensloopbestendig maakt.
• Vloerverwarming douche/badkamer
• Woonkeuken met lichte hoekopstelling
• Keuken met inbouwapparatuur: Oven, 5-pits gaskookplaat, combimagnetron, vaatwasmachine, grote koelkast met vriezer.
• Mooie authentieke details zoals o.a. balkenplafonds en in bijna ieder vertrek is het bynt-werk in het zicht gelaten waardoor je een mooi contrast krijgt tussen het oude en de moderne afwerking.
• CV Intergas 2019
• Grote inpandige schuur/garage met bovenverdieping
• Achter de woning is een mooie ruimte waar je heerlijk vrij kunt zitten.


• Let op ! De achtergelegen loods hoort niet bij deze woning !Het dorp ligt aan de monding van de vroegere Middelzee en is vijf eeuwen geleden ontstaan als nederzetting rond de ‘zijl’ (afwateringssluis) waar het zijn naam aan ontleent.

Het was vroeger vooral een agrarisch dorp, waarin de inwoners vooral werkzaam waren in de landbouw en visserij. Tegenwoordig is het een echt woondorp met een vriendelijke mix van agrariërs, forenzen, kunstenaars, randstedelingen en enkele Duitsers die samen een hechte gemeenschap vormen.


Kaart