Beschrijving

In verband met de grote belangstelling worden er geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland.

Een betaalbare woning met wat werk, maar zeker ook met mogelijkheden!
In Blija staat deze 2-onder-1 kapwoning, met achterom, die zowel geschikt is voor jongeren alsook voor senioren. Badkamer met douche en toilet bevindt zich beneden en de achterkamer kan als eetkamer, maar ook als slaapkamer worden gebruikt. Fiets(en) en/of motor(en) kunnen prima in de half vrijstaande stenen berging staan.

Indeling

Entree; hal met meterkast, trapopgang, kelderkast en toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douche; woonkamer met vaste kast en schoorsteenmantel; achterslaap-/eetkamer met zicht op de achtertuin; keuken met eenvoudige wandopstelling, badgeiser en de deur naar de schuur en achtertuin.

Eerste verdieping

Ruime overloop met mogelijkheid voor nog een slaapkamer; kleine slaapkamer.

Tuin

Dit object heeft een voor- en achtertuin. De achtertuin is ca. 16 meter diep en biedt de nodige privacy. Tevens bevindt zich hier een half vrijstaande, stenen berging, welke is voorzien van elektra.

Bijzonderheden

Momenteel een slaap- en badkamer op de begane grond.
Diepe achtertuin met voldoende privacy.
Woning is geheel voorzien van aluminium goten en gedeeltelijk dubbelglas.
Gelegen aan een rustige weg, op een steenworp afstand van Werelderfgoed De Wadden.
Goede busverbinding, bushalte op loopafstand.

Blije (Blija) is een dorp gelegen tussen Ferwerd en Holwerd en ligt hemelsbreed ca. 1 km van de Waddenzeedijk, met daarachter het prachtige natuurgebied De Wadden. Het dorp telt ca. 850 inwoners, heeft een eigen basisschool en een actief verenigingsleven. Dokkum en Leeuwarden zijn goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Dit gebied in het noorden van Friesland staat bekend om zijn rust en ruimte, zijn prachtige vergezichten, schone luchten en bruisende natuur.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning.

Aan deze presentatie en plattegronden kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken