Beschrijving

Een betaalbare woning met mogelijkheden!
In Blija staat deze 2-onder-1 kapwoning, die zowel geschikt is voor jongeren alsook voor senioren. Badkamer met toilet bevindt zich beneden en de achterkamer kan als eetkamer, maar zeker ook als slaapkamer worden gebruikt. Fiets(en) en/of motor(en) kunnen prima in de half vrijstaande stenen berging staan.
Deze woning wordt verkocht inclusief de gehele inboedel.

Indeling

Entree; gang met meterkast, trapopgang, kelderkast en toegang tot de badkamer met toilet, wastafel en douchehoek. Woonkamer met vaste kasten, schouwpartij en toegang tot de achterkamer en de keuken. In de keuken, met wandopstelling, bevinden zich de witgoedaansluitingen, de HR Combiketel en de achterdeur naar het schuurtje en de achtertuin.

Eerste verdieping

Kleine overloop, slaapkamer met dakkapel en aansluitend een tweede slaapkamer net dakkapel.

Tuin

Zowel de voor- als achtertuin zijn volledig bestraat, dus onderhoudsvriendelijk. De achtertuin is geheel omsloten door een schutting en biedt daardoor veel privacy. Tevens staat hier een half vrijstaande schuur van ca. 10 m².

Bijzonderheden

Aluminium goten en kunststof dakkapel.
Geheel voorzien van dubbelglas.
Woning wordt centraal verwarmd middels een HR Combiketel.
Geheel gemeubileerd en op korte termijn te aanvaarden.
Gelegen aan een rustige weg, op een steenworp afstand van Werelderfgoed De Wadden.
Goede busverbinding, bushalte op loopafstand.

Woning mag alleen na toestemming van de Woningstichting worden verhuurd.

Blije (Blija) is een dorp gelegen tussen Ferwerd en Holwerd en ligt hemelsbreed ca. 1 km van de Waddenzeedijk, met daarachter het prachtige natuurgebied De Wadden. Het dorp telt ca. 850 inwoners, heeft een eigen basisschool en een actief verenigingsleven. Dokkum en Leeuwarden zijn goed bereikbaar, ook met het openbaar vervoer. Dit gebied in het noorden van Friesland staat bekend om zijn rust en ruimte, zijn prachtige vergezichten, schone luchten en bruisende natuur.

Aan deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken