Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard Foto - Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard
8 foto's beschikbaar

Verkocht: Hoofdweg 138d, 9112 HT Burdaard

Type object Bouwgrond
Perceeloppervlakte 1.600 m²
Aanvaarding Direct
Status Verkocht
€ 300.000,- k.k.
Verkocht

Algemeen

Een unieke kans! Kavel van ruim 1600 m² inclusief eigen water te Burdaard (Friesland).
Gunstig gelegen tussen Leeuwarden en Dokkum, in het groeiende watersportdorp Burdaard, bevindt zich deze vrije sector kavel direct aan de Dokkumer Ee. Ruime eigen aanlegmogelijkheden en u heeft kilometers vrij uitzicht over water en landerijen. Dit zijn de mooiste plekjes. Inmiddels is de bestemmingswijzigi... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Bouwgrond
Status Verkocht
Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2022

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06643
Vraagprijs € 300.000,- k.k.
Status Verkocht
Aanvaarding Direct
Aangeboden sinds Vrijdag 11 november 2022
Laatste wijziging Maandag 3 april 2023
Bouw
Type object Bouwgrond
Soort bouw Nieuwbouw
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 1.600 m²
Locatie
Ligging Aan rustige weg
Aan vaarwater
Aan water
Open ligging
Platteland
Vrij uitzicht
Kadastrale gegevens
Blija L 1615 Blija L 1615
Perceeloppervlakte 1.600 m²
Omvang Geheel perceel
Eigendomsituatie Eigen grond

Beschrijving

Een unieke kans! Kavel van ruim 1600 m² inclusief eigen water te Burdaard (Friesland).
Gunstig gelegen tussen Leeuwarden en Dokkum, in het groeiende watersportdorp Burdaard, bevindt zich deze vrije sector kavel direct aan de Dokkumer Ee. Ruime eigen aanlegmogelijkheden en u heeft kilometers vrij uitzicht over water en landerijen. Dit zijn de mooiste plekjes. Inmiddels is de bestemmingswijziging onherroepelijk vastgesteld naar Wonen-1. De kavel dient nog definitief te worden uitgemeten.

Leeuwarden ligt op ca. 17 km, u bent in 25 autominuten in het centrum van Leeuwarden, en Dokkum op ca. 9 km. Groningen bereikt u in ca. 55 autominuten en Drachten in ca. 35 minuten. Werelderfgoed De Waddenzee ligt hemelsbreed op ca. 8 km en de veerboot naar Ameland op ca. 15 km.

Burdaard is een dorp in het zuiden van de gemeente Ferwerderadiel, met ca.1.150 inwoners. De Dokkumer Ee verbindt Burdaard via open bruggen met Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese merengebied. In de zomermaanden passeren rond de 12.000 schepen Burdaard die ook kunnen overnachten in de passantenhaven met minicamping. Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het dorp heeft vele voorzieningen. Zo is er een basisschool en een kinderdagverblijf, een snackbar, een café-restaurant met hotelkamers, een aantal winkels, een museum en nog veel meer. Het dorp heeft ook een eigen huisarts met een apotheek. Er is een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland. De molen wordt nog dagelijks gebruikt en ook de naastgelegen houtzagerij is regelmatig in werking.

Een aantal jaren geleden is er een groot herstructureringsplan uitgevoerd in Burdaard. Dit plan heeft het dorp een belangrijke impuls gegeven op het gebied van de leefbaarheid, lokale economie en het voorzieningenniveau. Nieuwe huurwoningen en starterswoningen, een nieuwe basisschool, een multifunctioneel centrum met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, uitbreiding van de haven met camping, een recreatiepark met woningen aan het water, enz. Kortom, een dorp om u tijdens al uw levensfasen thuis te voelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning 0610529131.
Sluiten

Recent bekeken