Beschrijving

Aan de rand van het levendige dorp aan het water Burdaard, vindt u deze keurig onderhouden, sfeervolle en authentieke woning met nieuwe, moderne aanbouw op maar liefst 650 m² eigen grond. Naast de woning staat een vrijstaande houten garage en een geïsoleerde hobbyruimte, die voor meerdere doeleinden geschikt is. Aan de achterzijde van de woning heeft u zicht over de landerijen richting de Friese Wouden. De verrassend ruime woning heeft op de begane grond een moderne slaap- en badkamer en op de verdieping 3 slaapkamers en een kleine badkamer. In deze woning vindt u onder andere hoge balkenplafonds, paneeldeuren, glas-in-lood ramen, kamers en suite, waarvan de achterkamer tevens tuindeuren heeft, en een royale, lichte woonkeuken met vloerverwarming.

Indeling

Entree, gang met moderne meterkast en trapopgang; moderne, ruime woonkeuken met diverse inbouwapparatuur en vloerverwarming; bijkeuken met witgoedopstelling en toegang tot de ruime kelder; kamers en suite met schuifdeuren met glas-in-lood en openslaande tuindeuren in de achterkamer; hal met cv-ketelopstelling en een toiletruimte met hangcloset en fontein; gang met deur naar de achtertuin; luxe badkamer met ligbad, ruime douchecel, dubbele wastafel met badkamermeubel en vloerverwarming; ruime slaapkamer met vaste kastenwand.

Eerste verdieping

Ruime overloop met vlizotrap naar de zolderberging; 3 slaapkamers met dakkapel; kleine badkamer met douchecel en wastafelmeubel.

Tweede verdieping

Volledig begaanbare zolderberging.

Tuin

De tuin is gelegen rondom de woning en is merendeels bestraat. Aan de achterzijde grenst het perceel aan de weilanden. Momenteel is er meer dan voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein, met een eigen toegangspoort in het sierhekwerk dat zich aan de voorzijde bevindt. In de achtertuin, tegen de achterzijde van de woning, staat een loungehoek met separate berging voor tuinmeubelen en gereedschap.

Bijzonderheden

Ruim 160 m² woonoppervlak
Mooi gesitueerd aan de rand van het dorp op ca. 650 m² eigen grond
Combinatie van jong en oud, oftewel modern en authentiek
Kamers en suite, met balkenplafonds en glas-in-lood
Royale woonkeuken met vloerverwarming
Slaap- en badkamer op de begane grond
Vrijstaande houten garage met betonvloer
Geïsoleerde, vrijstaande hobbyruimte met tuindeuren
Diverse inbouwverlichting met dimmers
Moderne meterkast met 12 groepen en krachtaansluiting

Burdaard is een groeidorp in de gemeente Noardeast Fryslân, met ca.1.200 inwoners. De Dokkumer Ee verbindt Burdaard via open bruggen met Dokkum, het Lauwersmeergebied, de Waddenzee, Leeuwarden, Harlingen en het Friese merengebied. In de zomermaanden passeren rond de 12.000 schepen Burdaard die ook kunnen overnachten in de passantenhaven met minicamping. Mocht er weer eens een Elfstedentocht komen, dan schaatsen de deelnemers tweemaal door het centrum van het dorp. De route langs het water is ook zeer populair bij wandelaars en fietsers. Het dorp heeft vele voorzieningen. Zo is er een basisschool en een kinderdagverblijf, een snackbar, een café-restaurant met hotelkamers, diverse winkels, een museum en nog veel meer. Het dorp heeft ook een eigen huisarts met een apotheek. Er is een actief verenigingsleven en er zijn vele mogelijkheden om te sporten. Opvallend in het dorp is de imposante molen De Zwaluw, de hoogste molen van Friesland. De molen wordt nog dagelijks gebruikt en ook de naastgelegen houtzagerij is regelmatig in werking.

Een herstructureringsplan van het dorp Burdaard, welke inmiddels bijna zijn voltooiing heeft bereikt, heeft het dorp een belangrijke impuls gegeven op het gebied van de leefbaarheid, lokale economie en het voorzieningenniveau. Nieuwe huurwoningen en starterswoningen, een nieuwe basisschool, een multifunctioneel centrum met theater en zwembad, een nieuw sportcomplex met tennisbanen, uitbreiding van de haven met camping, een recreatiepark met woningen aan het water, enz. Kortom, een dorp om u tijdens al uw levensfasen thuis te voelen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning.

Kenmerken