Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard Foto - Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard
8 foto's beschikbaar

Te koop: Jislumerdyk 16L/M, 9111 HC Burdaard

Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Perceeloppervlakte 350 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Aanvaarding In overleg
€ 232.750,- v.o.n.

Algemeen

Unieke kans op instapklare duurzame woning in Burdaard

Weet u nog dat Maarten van der Weijden vorig jaar zo gepassioneerd werd toegejuicht bij zijn elfstedenzwemtocht? De eerste keer strandde hij vlak na Burdaard. In dit prachtige dorp waar het water van de Ee zich doorheen slingert en een kleine jachthaven zich pal tegen het dorp bevindt, heeft u nu de kans om een halfvrijstaande woning te... Meer informatie
Kenmerken
Alle kenmerken
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Bouwperiode 2020
Status Beschikbaar
Aangeboden sinds Zaterdag 7 maart 2020

Kenmerken

Overdracht
Referentienummer 06532
Vraagprijs € 232.750,- v.o.n.
Aanvaarding In overleg
Aangeboden sinds Zaterdag 7 maart 2020
Laatste wijziging Vrijdag 17 april 2020
Bouw
Type object Woonhuis, eengezinswoning, twee onder een kap woning
Soort bouw Nieuwbouw
Bouwperiode 2020
Isolatievormen Volledig geïsoleerd
Oppervlaktes en inhoud
Perceeloppervlakte 350 m²
Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
Woonkameroppervlakte 21,47 m²
Keukenoppervlakte 17,4 m²
Inhoud 417 m³
Indeling
Aantal bouwlagen 2
Aantal kamers 4 (waarvan 3 slaapkamers)
Aantal badkamers 1
Energieverbruik
Energielabel A
Uitrusting
Verwarmingssysteem Warmtepomp

Omschrijving

Unieke kans op instapklare duurzame woning in Burdaard

Weet u nog dat Maarten van der Weijden vorig jaar zo gepassioneerd werd toegejuicht bij zijn elfstedenzwemtocht? De eerste keer strandde hij vlak na Burdaard. In dit prachtige dorp waar het water van de Ee zich doorheen slingert en een kleine jachthaven zich pal tegen het dorp bevindt, heeft u nu de kans om een halfvrijstaande woning te laten bouwen in een kleinschalig nieuwbouwproject.
Aan de Jislumerdyk is nu alleen kavel nr 11 nog beschikbaar. Hier komt een royale halfvrijstaande woning, met ruimte voor een garage, standaard vier kamers en een ligging vlakbij de scholen, sportvelden, het MFC en de winkels. Voor deze prijs zult u het in de stad niet vinden en is bestaande bouw een stuk minder onderhoudsvriendelijk en bijna even duur!
Burdaard zelf is een levendig dorp met een oude kern en circa 1.150 inwoners, waardoor het dorp kan voorzien in een groot aantal activiteiten, goede voorzieningen en vele volwaardige sportverenigingen. Ideaal voor gezinnen, zeker ook met de grote stad Leeuwarden en het karakteristieke Dokkum op korte afstand.
De woning is niet alleen instapklaar; deze is ook onderhoudsarm, wordt verwarmd via een warmtepomp en de 21 zonnepanelen zorgen voor de elektra, zodat u al volledig vrij van gas kunt wonen met nul op de meter. Dat merkt u in de opvallend lage woonlasten.
Bovendien is deze woning slim ingedeeld. De royale woonkamer is gericht op de straat en vanuit de keuken kijkt u uit over het weiland. Er is een inpandige berging met achterdeur en het toilet bevindt zich in de hal.
Op de verdieping zijn drie slaapkamers en een ruime badkamer waarin een tweede toilet wel ideaal is. De vliering is bereikbaar met een vlizo trap. Heeft u meer wensen? In de tekening is rekening gehouden met een carport of garage, maar u kunt hier natuurlijk ook heel gemakkelijk een extra slaap- of werkkamer realiseren. Apart en toch gelijkvloers, eventueel met eigen opgang.
En ziet u de privacy-gerichte indeling? De voordeur ligt aan de straatzijde, zodat uw gang grenst aan de gang van uw buren (en boven de badkamer) zodat de woonkamers elkaar niet rechtstreeks raken.
Verkoopprijs inclusief bouwgrond vanaf € 232.750,- vrij op naam, sleutelklaar exclusief keuken, inclusief sanitair.
Heeft u interesse? Vraag dan de uitvoerige technische omschrijving aan of informeer naar onze modelwoning.
Omgeving:
Burdaard ligt op 17 kilometer van Leeuwarden en 9 kilometer van Dokkum, elk met zijn eigen charme en voorzieningen. Burdaard zelf ligt pal op de Elfstedenroute, wat met mooi weer direct een gezellige sfeer geeft door de vele boten die door het dorp varen. ’s Zomers passeren hier trouwens ook de toertochten van de fiets- en wandel-elfsteden, kanoërs peddelen over de Ee en de nieuwe passantenhaven met mini-camping trekt veel dagjesmensen en recreanten. Opvallend is molen De Zwaluw, aan de andere kant van het dorp, die de hoogste molen van Friesland is en ook regelmatig draait. Die valt nog meer op als u de fiets pakt op één van die prachtige fietspaden langs de Dokkumer Ee, waarmee u zowel naar Dokkum als naar Leeuwarden kunt fietsen.

Plattegronden

Sluiten

Recent bekeken