Beschrijving

In het levendige dorp Hallum vindt u, op een mooie locatie in een speels opgezette woonwijk met veldjes en waterpartijen, deze vrijstaande woning met ruime aangebouwde stenen garage. De woning heeft 4 slaapkamers, waarvan 1 op de begane grond. Het geheel staat op maar liefst 510 m² grond en heeft een eigen aanlegmogelijkheid voor een boot met geringe diepgang en doorvaarthoogte.

Indeling

Entree; hal met trapopgang, meterkast en toiletruimte met fontein; beneden slaap/werkkamer met zicht op de achtertuin; lichte woonkamer door raampartijen aan drie zijden; halfopen keuken met wandopstelling en een schuifpui naar de beschutte zijtuin; bijkeuken met witgoedaansluitingen, cv-ketelopstelling en de deur naar de achtertuin. Van hieruit heeft u tevens toegang tot de ruime aangebouwde garage met hobbyruimte. Aan de voorzijde heeft de garage een inloopdeur en een elektrische sectionaaldeur. De begane grond is voornamelijk voorzien van een eikenhoutenvloer.

Eerste verdieping

Overloop met ruime inloopkast; drie slaapkamers waarbij de grootste een vaste kastenwand heeft; mede dankzij de dakkapel een ruime en lichte badkamer met 2e toilet, ligbad, inloopdouche en wastafelmeubel. Op de overloop bevindt zich een vlizotrap die toegang geeft tot de zolderberging.

Tweede verdieping

Ruime, geheel begaanbare zolderberging met een nokhoogte van ca. 1,70 m. Een dakraam zorgt voor daglicht intrede.

Tuin

De tuin is gelegen aan drie zijden van de woning en biedt voor elk wat wils. Diverse beschutte zitjes, een achterom, een eigen visstek en een aanlegplaats. Tevens is er een brede oprit met ruimte voor meerdere voertuigen.

Bijzonderheden

- traditioneel en degelijk gebouwde, vrijstaande woning
- aangebouwde ruime, stenen garage
- kavel van maar liefst 510 m² in speels opgezette woonwijk
- gelegen aan klein vaar- en viswater met verbinding naar de Dokkumer Ee
- de woning kán op korte termijn worden aanvaard

Het terpdorp Hallum ligt ten noorden van Leeuwarden, in de nieuwe gemeente Noardeast Fryslân, en telt ca. 2800 inwoners. Hallum heeft diverse winkels en u kunt voor uw dagelijkse boodschappen dan ook zeker in eigen dorp terecht. Ook op het gebied van wonen, zorg en verzorging zijn er een aantal voorzieningen in het dorp. Er is een actief verenigingsleven en er zijn diverse sportaccommodaties, waaronder een openlucht zwembad. Er zijn twee basisscholen en een dierenparkje met speeltuin. Er is veel werkgelegenheid in Hallum dankzij o.a. de bekende ‘grootbakkers’ Hellema en Van der Meulen. Hallum heeft goede busverbindingen met Stiens, Leeuwarden en Dokkum. De in het dorp gelegen jachthaven heeft via open vaarwater verbinding met de Dokkumer Ee, het belangrijkste vaarwater in het noorden van Friesland.

Afstanden:
Stiens: 5 km
Leeuwarden: 15 km
Dokkum: 18 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 150 km
Op ca. 3 km ligt de zeedijk, met daarachter de bekende buitendijkse polders van het Waddengebied, een prachtig natuurgebied, vermeld op de WereldErfgoedlijst. En daar weer achter ligt de Waddenzee met de prachtige eilanden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met onze verkopende makelaar van dit object, dhr. Jan Koning.

Kenmerken