Beschrijving

In verband met de enorme belangstelling worden er geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland. Nieuwe aanmeldingen komen op de reservelijst.

What you see, is what you get! Prachtig gelegen tussen Oudkerk en Oenkerk vindt u deze karakteristieke en tevens authentieke woning, in een oase van rust op maar liefst 2936 m² eigen grond. Het huis uit 1933 is gedateerd en aangetast door de tand des tijds, maar tegelijk kunt u zien dat er altijd met liefde en plezier is gewoond. En dat geluk valt nu een ander ten deel. Bent u de gelukkige?

De bezichtigingen zullen plaatsvinden op donderdag 25 en vrijdag 26 augustus 2022.
Aanvraag voor een bezichtiging bij voorkeur via FUNDA.

Indeling

Centrale gang met daaraan grenzend de woonkamer, keuken, twee slaapkamers, trapopgang naar de verdieping, meterkast, bijkeuken en achter entree. Via de bijkeuken heeft u tevens toegang tot het aangebouwde schuurtje.

Eerste verdieping

Vaste trap naar de verdieping, bestaand uit een open ruimte met twee recente dakramen.

Tuin

De grote tuin, welke zich concentreert aan de achterzijde van de woning, herbergt een diversiteit aan planten, struiken en bomen. Overwoekerde paadjes, smalle doorgangetjes, slootjes en open plekjes wisselen elkaar af en zijn een walhalla voor flora en fauna. Tevens bevindt zich aan de achterzijde van de woning nog een kleine kas.

Bijzonderheden

Karakteristieke woning met veel authentieke details.
Groot perceel van ca. 2936 m² eigen grond, met een diversiteit aan beplanting.
Beschut en rustig gelegen, te midden van diverse wandel-, fiets- en ruiterpaden.
Ruime vrijstaande, houten garage met geïsoleerde tuinkamer/gastenverblijf.
Een kleine kas aan de achterzijde van de woning.
Openbaar vervoer en vele andere voorzieningen op korte afstand.

Oentsjerk (Oenkerk) telt ca. 2000 inwoners en is gelegen op een zandrug, genaamd de Trynwâlden. Dit gebied kenmerkt zich door het vele groen, te midden van de weilanden. Binnen een straal van 15 km vindt u hier zo'n beetje alles wat u nodig heeft, of nodig denkt te hebben, op het gebied van wonen, werken, zorg en ontspanning.

Leeuwarden ca. 13 km
Dokkum ca. 10 km
Treinstation (o.a. ri. Groningen) ca. 8 km

Kenmerken