Beschrijving

Op bijzondere locatie, aan de rand van het dorp Sint Annaparochie staat deze mooie vrijstaande woning met 5 slaapkamers, garage en tuin op het Zuiden met fraai overdekt terras. 

We starten de verkoop van deze woning met een bezichtigingsronde op woensdagochtend 6 oktober en vrijdagmiddag 8 oktober as. Een afspraak voor één van deze mogelijkheden kunt u aanvragen via Funda.nl en onze eigen website. Na ontvangst zullen wij dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Indeling

Entree, hal met trapopgang, toegang tot bijkeuken, toilet, garage en woonkamer met tuindeuren naar een ruime tuin op het Zuiden, keuken (met inbouwapparatuur) die afgesloten kan worden middels fraaie en-suite deuren.

Eerste verdieping

Overloop, 4 slaapkamers, inloopkast/berging, badkamer met bad, toilet en aparte douche gelegenheid en vaste trap naar 2de verdieping.

Tweede verdieping

Grote zolderruimte met slaapkamer en opbergruimte/diepe kast.

Tuin

Tuin op het Zuiden met fraaie lounge / overdekt terras 2017 waar men zelfs bij slechter weer heerlijk kan genieten en relaxen.

Bijzonderheden

•  Keuken met lichte keukenopstelling van massief hout met inbouwapparatuur groot fornuis, oven, afzuigkap en vaatwasser.
•  Grote koelkast en vriezer (ter overname)
•  Vloerverwarming in de keuken.
•  Pelletkachel 9KW (ter overname)
•  31 zonnepanelen (opbrengst 6000 Kwh/per jaar 
•  Badkamer 2017 vernieuwd met ligbad, dubbele wastafel, toilet en douche gedeelte met stortdouche. 
•  Buiten en binnen geschilderd 2017
•  Cv-ketel Nefit 2005.


Sint Annaparochie heeft een centrumfunctie voor de omliggende dorpen. Het dorp beschikt over meerdere supermarkten, kledingzaken, drogisterijen en winkels in huishoudelijke en doe-het-zelfartikelen.

Scholen:
Sint Annaparochie heeft twee lagere scholen: CBS de Slotschool en OBS 't Fonnemint. Het voortgezet onderwijs is sinds 2015 gerealiseerd in Campus Middelsee. Hier wordt onderwijs aangeboden aan leerlingen in het vmbo en de onderbouw van havo en vwo. CSG Ulbe van Houten en CSG Comenius zijn in het gebouw gehuisvest.

In Sint Annaparochie vind je meerder sportverenigingen, sporthal en zwembad.

Kenmerken