Beschrijving

Op dit moment worden er geen nieuwe afspraken meer gemaakt voor een bezichtiging van deze woning.

In een speels opgezette groene wijk in Stiens, het dorp met stadse voorzieningen, vindt u deze ruime gezinswoning met 4 slaapkamers. De recht opgetrokken muren en middels vaste trap bereikbare 2e verdieping, zorgen voor extra veel leefruimte in deze woning. Een woning met volop mogelijkheden om naar eigen smaak aan te passen.

Indeling

Via de voordeur betreedt u de hal met garderobehoek, meterkast, toiletruimte met fontein en de trapopgang naar de 1e verdieping. De doorzonwoonkamer is ruim, met veel lichtinval en biedt vrij zicht in de straat. De gesloten keuken heeft een wandopstelling met werkblad en spoelbak, een 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Tevens vindt u hier een wasmachine aansluiting, een vaste kast en de achterdeur naar de tuin met achterom.

Eerste verdieping

Overloop met vaste kast en trapopgang naar de 2e verdieping. Aan de achterzijde twee slaapkamers, waarvan de grootste vaste kastruimte heeft. Aan de voorzijde nog een ruime slaapkamer, ook met vaste kastruimte. Op deze verdieping vindt u tevens de badkamer met vaste wastafel en douchehoek.

Tweede verdieping

Middels een vaste trap komt u op de 2e verdieping met overloop en een grote 4e slaapkamer, met dakraam. Tevens vindt u hier royale bergruimten en een afgescheiden ruimte met de Intergas cv-ketelopstelling.

Tuin

De woning heeft een voor- en achtertuin. De besloten achtertuin is op het zuiden gelegen en heeft een achterom middels een gezamenlijke steeg. In de achtertuin staat tevens een stenen berging van ca. 12 m² voor bijvoorbeeld fiets en/of motor.

Bijzonderheden

Ruime en lichte tussenwoning met ca. 119 m² woonoppervlak
Maar liefst vier slaapkamers
Begane grond voorzien van dubbelglas
Hoog rendement combiketel van 2014, eigendom met onderhoudscontract
Achtertuin op het zuiden, met achterom, eigen grond ca. 156 m²
Zowel de begane grond- als de verdiepingsvloeren zijn van beton
Gelegen nabij vele voorzieningen, in een ruim opgezette, groene wijk

Stiens:
Stiens telt ruim 7600 inwoners en ligt in de gemeente Leeuwarden aan de provinciale weg N357, ten noorden van de stad Leeuwarden, met aansluiting op de Noordwesttangent om Leeuwarden. Het dorp heeft een hoog voorzieningenniveau met o.a. winkels (Hema, Kruidvat, Zeeman, Pearle en Blokker), diverse supermarkten, basisscholen, Sportcentrum ‘It Gryn’ (binnenzwembad, buitenzwembad en sporthallen) sportvelden, cultureel centrum “De Skalm”, kinderboerderij, etc.. De bevolking is zeer gevarieerd en bestaat zowel uit oud inwoners, nieuwe Friese import en import van elders, jong en oud. Er zijn goede busverbindingen met Leeuwarden. 

Afstanden:
Leeuwarden: 7 km
Dokkum: 25 km
Groningen: 80 km
Amsterdam: 142 km
Ameland: 18 km (veerboot)

Kenmerken