Beschrijving

Keurig onderhouden vrijstaand dijkhuis met 3 slaapkamers, grote schuur met zolder en prachtig weids uitzicht aan voor- en achterzijde. 

We starten de verkoop van deze woning met een bezichtigingsronde op woensdag 17 november en vrijdag 19 november as. Een afspraak voor één van deze mogelijkheden kunt u aanvragen via Funda.nl en onze eigen website. Na ontvangst zullen wij dan contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Indeling

Voorentree, gang met meterkast, trapopgang en deur naar de woonkamer, via een kleine trap kom je in de ruime keuken met hoekopstelling keukenblok vanuit de keuken via een trapje toegang tot een hal met 1. zijdeur, 2. deur naar bijkeuken met inbouwkast en achterdeur naar de tuin. 3. deur naar fraaie badkamer met ligbad, wastafelmeubel en inloopdouche. 4. deur naar toilet

Eerste verdieping

Overloop met inbouwkasten en 3 slaapkamers

Bijzonderheden

•	Weids uitzicht zelfs vanuit de woonkamer
•	Zeer grote schuur/garage met zolder en hoge garagedeuren
•	Eigen oprit met ruimte voor parkeren. 
•	Keuken met 5 pits-gaskookplaat en oven, afzuigkap en losse koelkast.
•	Badkamer met ligbad (whirlpool), groot wastafelmeubel en badkamerkast, inloopdouche met stortdouche. 
•	Cv-ketel Intergas 2011
•	Grote inbouwkasten op overloop

Houd je van rustig en vrij wonen met geweldig uitzicht en vrijheid dan is deze woning zeker een kijkje waard.

Dag in dag uit genieten van alle seizoenen in een landelijke omgeving. Ontspannen wakker worden met het geluid van fluitende vogels en opkomende zon.
Op loopafstand van de Waddenzee.

Oudebildtdijk is een opmerkelijke streek die administratief onder verschillende Bildtse dorpen valt, maar een eigen karakter bezit. Het is de eerste zeedijk van Het Bildt die in 1505 is opgeworpen. Nadat in 1600 de Nieuwe Bildtdijk tot stand was gekomen, werd de oude dijk slaperdijk en begon de ontwikkeling tot merkwaardige woonbuurt. Het is de langste, vrijwel ononderbroken woonnederzetting van het land geworden.
Al eeuwen voelen kunstenaars zich aangetrokken tot dit weidse landschap.

Kenmerken