Aankoop onroerend goed

Het aankopen van een eigen woning is een zeer spannende aangelegenheid.

Doorgaans bent u bij de aankoop van uw woning te emotioneel betrokken om een rationele aankoop tot stand te brengen. Wij kunnen voor u, als aankoopmakelaar, de aankoop van uw woning begeleiden. Zo kunnen wij eerst samen met u bepalen wat uw financiële reikwijdte is, zodat u goed weet wat uw mogelijkheden zijn. Verder kunnen wij door onze ervaring u een aantal vragen stellen die u de mogelijkheid bieden om op basis van harde feiten te besluiten of u inderdaad de juiste aankoop gaat doen. Daarnaast kunnen wij voor u onderhandelen over de prijs met de verkopende partij waarbij u dus zonder direct contact met de verkopende partij elke keer opnieuw kunt besluiten wat u wilt en tot hoe ver u wilt gaan. Wij nemen u, als aankoopmakelaar, alle zorgen uit handen.

Begeleiding

Behartigen van uw belangen!

Wij analyseren samen uw woonwensen, begeleiden u bij het zoeken en bezichtigen van passende woningen, waarderen op basis van o.a. bouwkundige staat en omgevingsfactoren, voeren professionele onderhandelingen met verkopende partij, regelen van alle juridische zaken, begeleiding bij de notaris en uiteraard ook na de oplevering zijn we nog beschikbaar voor eventuele vragen.

Wordt het noodzakelijk gevonden om een bouwkundig onderzoek te laten uitvoeren, dat regelen wij voor u. Tevens kan u bij erkend hypotheek adviseur, geheel vrijblijvend en gratis, een eerste (of misschien wel een secondair ) professioneel adviesgesprek krijgen.

Vraag naar de zeer scherpe tarieven en voorwaarden. Wij staan voor u klaar om uw droomwoning te vinden en samen met u aan te kopen!

Neem contact op met ons